yemek odası takımları

İSTİKBAL DİVA YEMEK ODASI TAKIMI

yemek odası takımları

İstikbalin son zamanlarda çıkardığı en güzel takımlardan birisi diyebililiriz. Çoğu kişi tarafından çabuk kirleneceği için beyaz takım istenmez. Fakat aşağıda resimde de görüldüğü üzere bu renk ne çok koyu ne de çok açık bir kahverengi. Üzerindeki ahşap desenleriyse takımı daha çekici kılmakta.

Ahşabın güzelliğini sandalyelerin koyu kahve renkleri adeta tamamlıyor. Yemek odası takımının masasının altına açacağınız açık kahverengi ve beyaz tonların hakim olduğu bir halı misafir odanızın güzelliğini tamamlayacaktır.
Yemek odası koltuk takımını da unutmamak gerekli. Benzer tonlar olduğu için siyah ve kahve üzerine seçiminizi yapmanız gerekli. Dilerseniz sandalyenin üzerindeki beyaz kaplamaya istinaden beyaz desenli koltuk takımı da alabilirsiniz. Yani kolçaklar beyaz olabilir. Esas yemek odası koltuk takımının rengi açık kahve olabilir. Ya da sütlü kahve bir koltuk takımı kullanabilirsiniz.
Burda dikkat etmeniz gereken perdenin rengi. Yemek odası takımının sandalye kumaşı beyaz olduğu için beyaz bir perde ve etrafına kahverengi desenli farbelalar yemek odanızı tamamlayacaktır.
Unutmayın. Uyum herşeydir. Siz de uyumlu ve şık duran bir yemek odası takımı alın. Bilmediğiniz markalardan almayın.

Ürün Ölçüleri

• Vitrin 615,60 TL